Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων"


Μετά από αρκετούς μήνες διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τη γρίπη των χοίρων και τα άκρως επικίνδυνα εμβόλια που είχαν προταθεί (τα οποία προσπαθούσαν κυβερνήσεις, ΠΟΥ και φαρμακευτικές να προωθήσουν προς όλους μας!) βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει...


Στη Φινλανδία, 79 παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 19 ανέπτυξαν ναρκοληψία μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα Pandemrix το 2009 και το 2010.
Από τις περιπτώσεις αυτές,  σύμφωνα με φινλανδική έρευνα, νας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός, 76, πάσχουν και από κρίσεις καταπληξίας, υποφέρουν από παραισθήσεις ή παράλυση και σωματική κατάρρευση.


Στο δημοσίευμα που υπάρχει στη σελίδα yahoo.news διαβάζουμε πως η φινλανδική κυβέρνηση και οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα πληρώσουν εφ'όρου ζωής ιατρική περίθαλψη για τα παιδιά που έχουν διαγνωστεί με ναρκοληψία μετά τη λήψη του εμβολίου της γρίπης των χοίρων.
«Η αποζημίωση θα παρέχει την απαραίτητη οικονομική βοήθεια για τις οικογένειες, αν και δεν μπορεί να αφαιρέσει τη συναισθηματική ένταση που προκλήθηκε από αυτή την κατάσταση», ανέφερε σε δήλωσή του και η υπουργός Υγείας Paula Risikko .
Φινλανδοί και διεθνείς ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα μια οριστική σύνδεση μεταξύ του εμβολίου Pandemrix της γρίπης των χοίρων και τα νέα κρούσματα της ναρκοληψίας, μια χρόνια διαταραχή του νευρικού συστήματος η οποία προκαλεί στους ανθρώπους συχνό και ανεξέλεγκτο ύπνο.

Η φινλανδική Φαρμακευτική Πισίνα Ασφαλίσεων (LVP), η οποία εκπροσωπεί ασφαλιστικές εταιρείες, είπε την Τετάρτη ότι θα τηρήσει όλες τις ασφαλιστικές αξιώσεις σε αυτή την κατηγορία, ενώ η φινλανδική κυβέρνηση συμφώνησε να καλύψει οποιαδήποτε ιατρική δαπάνη υπερβαίνει τις αυτές που καλύπτουν οι ασφάλειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η φινλανδική κυβέρνηση παραδέχτηκε πλέον ανοιχτά τη σχέση μεταξύ των εμβολίων γρίπης των χοίρων και της μόνιμης νευρολογικής βλάβης στα παιδιά, δεν γίνεται καθόλου λόγος να σταματήσει εντελώς το αντιεπιστημονικό τελετουργικό του εμβολιασμού των παιδιών με εμβόλια γρίπης (για αρχή τουλάχιστον). Επιπλέον δεν είναι μόνο επιβλαβή  τα εμβόλια γρίπης για τα παιδιά (όπως τώρα παραδέχθηκαν), αλλά δεν έχουν και κανένα θετικό προληπτικό αποτέλεσμα! Μια απλή ημερήσια δόση της βιταμίνης D θα έκανε πολύ περισσότερα για την ανάσχεση της γρίπης από κάθε εμβόλιο (http://www.naturalnews.com/029760_v ...).

Είναι προφανές πως στο βωμό του κέρδους των φαρμακευτικών θα συνεχιστεί το παραμύθι της χρησιμότητας των εμβολίων, για να γεμίζουν με επαναλαμβανόμενο κέρδος τα ταμεία τους, και θα δημιουργούνται φρικτά προβλήματα στην υγεία των παιδιών προκειμένου να συνεχίσουν να διατηρούν το "πελατολόγιο" τους... Τα παράλυτα σώματα μικρών παιδιών ή που γεννήθηκαν απόλυτα υγιή, ή ο ψυχολογικός Γολγοθάς που καλούνται να ανέβουν αυτά και οι οικογένειες τους... είναι για δαύτους "απλές παράπλευρες απώλειες"... 

Για πολλοστή φορά θα ήθελα να θυμίσω σε όλους τους γονείς να ενημερώνονται ΠΡΙΝ αποφασίσουν αν πράγματι είναι καλό να εμβολιάζουν τα παιδιά τους (γενικά), και να θυμούνται πως ότι και να συμβεί στην υγεία των παιδιών τους την ΕΥΘΥΝΗ τη φέρουν οι ίδιοι και κανένας άλλος...

Είναι επιτέλους καιρός να αμφισβητήσουμε τους μύθους της κατεστημένης ιατρικής, να αναθεωρήσουμε τις απόψεις που επικράτησαν όσων αφορά την Υγεία και διατηρώντας μια ολιστική εικόνα να αναλάβουμε την ευθύνη για την ίδια την υγεία μας. Υλικό προς μελέτη υπάρχει πλέον άφθονο...


Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/10/blog-post_09.html#ixzz1aHcrg2zt

2 σχόλια:

  1. Και δεν ειναι μονο αυτο , και το MMR εχει κατηγορηθει για αυτισμο, οι φαρμακοβιομηχανιες δεν βγαζουν φραγκα πλεον παρα μονο με τα εμβολια και αν εξαφανιστουν ολες οι ασθενιες που υποτιθεται οτι καλυπτουν τα εμβολια , δεν θα εχουν πού να πουλησουν τα προιοντα τους, βασιζονται σε μεγαλο βαθμο στις νεες μορφες γριπης ,που ειτε εμφανιζονται , ειτε τις εμφανιζουν.

    Εχω προσωπικη εμπειρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If you are using Herbs Solutions by Nature to treat a disease, you may also want to be sure in relation to your conclusion so you're receiving the right Herbal Supplements for your health problem. Another way in decreasing the signs of your infections is through the use of Natural Herbal Treatment being sold in several health and fitness shops these days.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένους τους τίτλους άρθρων...

...βίντεο και πρόσθετο υλικό, που αφορά το θέμα "γρίπη των χοίρων" και τα επικίνδυνα εμβόλια που σχεδιάζουν να χορηγήσουν στους πολίτες 194 χωρών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όπως προέκυψαν στο διάστημα των ερευνών μου.

Παράλληλα θα βρείτε και τους τίτλους που σχετίζονται με το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς που προέκυψε ως κύμα αντίστασης στα σχέδια των "υπευθύνων"...

Καλή ανάγνωση σας εύχομαι και δημιουργική ειρηνική αντίσταση

(σημείωση για όσους χρησιμοποιούν google chrome:
το μήνυμα περι κακόβουλου λογισμικού που μπορεί να βλάψει τάχα τον υπολογιστή σας είναι αναληθές!-δεν αφορά το μπλογκ ΤΟΞΟΤΗΣ όπου οδηγούν τα λινκ- δοκιμάστε να μπείτε με firefox ή internet explorer και θα το διαπιστώσετε)

Με εκτίμηση
η τοξότισσα